Doni të shisni apo jepni me qira shtëpinë, dyqanin, magazinën apo tokën?

Agjencitë DES kudo vazhdojnë të jenë të lidhur me ju falë shërbimeve në distancë: 📞 Një telefonatë me agjentët DES se çfarë doni të bëni me pronën tuaj! ⌚️ Një vizitë të pronës suaj me video konferencë ose me foto! 📱Një vlerësim të pronës suaj nga një vlerësues përmes telefonit! ⏳Shqyrtimi i çdo oferte me agjentët DES! […]

Read more

Agjenti i pronave dhe DES

Agjenti i pronave të Des Real Estate i çmon shumë njerëzit dhe dëshirat e tyre për shtëpinë e dëshiruar: “Ju mund të blini një shtëpi, por nuk mund të blini një familje. E di që qëllimi i punës sime është të fitoj para dhe këtë jam duke bërë, por kur i ndihmoj njerëzit të gjejnë […]

Read more