Kur doni të blini një shtëpi “ blini lagjen, jo shtëpinë”

Shumica e blerësve veprojnë në drejtimin e kundërt. Blerësit e pronës rezidenciale nuk i kuptojnë faktorët e shumtë që ndikojnë mbi vlerën e pronës rezidenciale. Shpesh duan të jetojnë në shtëpinë e ëndrrave dhe e blejnë atë, kudo ku ndodhet, edhe pse lagja mund të mos jetë e mirë. Emocionet udhëheqin në këtë rast. Lagja […]

Read more