Publikohen emrat e rinj të pronarëve që do të marrin 210 milionë lekë shpërblim për tokat e zëna nga ndërtimet informale. Fondi ndahet për 800 subjekte në 10 qarqe!

Kompensimi për tokat e zëna, ndryshon formula, 1.7 mln euro pronarëve. Vendimi/ Publikohen emrat e rinj të pronarëve që do të marrin 210 milionë lekë shpërblim për tokat e zëna nga ndërtimet informale. Fondi ndahet për 800 subjekte në 10 qarqe. Këshilli i Ministrave ka miratuar dje kalimin e të drejtës së pronësisë në favor […]

Read more

Cilët janë pronarët që do të kompensohen?

Agjencia e Trajtimit të Pronave ( ATP) zbardh hartën me katalogun e objekteve shtetërore që do përdoren për kompensimin e pronarëve. Janë 175 pronarë trojesh që do të kompensohen me ligjin e ri dhe pronarët që kanë prioritet për kompensim fizik në pronat e lira në 12 qarqe të vendit. ATP ka publikuar listën e […]

Read more