Përgatitja që duhet të bëni kur vendosni të shisni shtëpinë!

Shitja e shtëpisë ndodh një herë në 10 vjet,sipas mesatares botërore. Shitjen e shtëpisë duhet ta bëni kur përgatiteni për këtë. Përgatitja është: 🔮 Emocionale, keni kujtime dhe lidhje me shtëpinë ku keni jetuar. 🔮 Financiare, duhet të llogarisni sa çfarë shisni e sa lekë ju duhet të blini shtëpinë e ardhshme. 🔮 Riparime të nevojshme, që mos […]

Read more