OKAZION! SHITET TOKË TRUALL NË DRENOVË TË KORÇËS

27,000 EUR / Total

Description

Okazion! Shitet tokë truall në Drenovë të Korçës.
Toka ka një sipërfaqe totale prej 385 m2 dhe është me dokumentacion të rregullt hipotekor.
Pozicioni gjeografik i saj mundëson zhfrytëzimin për ndërtimin banimi ose biznese të ndryshme
Shitet me një çmim prej 27 000 Euro / Total. Për më shumë informacione ose vizitë në pronë na kontaktoni: +355 69 20 48 884

Share on social media
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Additional information

 • Property type
  Toke Truall
 • City
  Korce
 • Ownership certificate
  Yes
 • Negotiable Price
  Yes
 • Property status
  For sale

Address

Share on social media

Share