SHITET OBJEKT DHE TRUALL NË PATOS, FIER!

572,000 EUR / Total

Description

Shitet objekt dhe truall në “Patos”, Fier. Trualli ka sipërfaqe 15,000 m²/total, 1 ish fabrik tekstilesh 3 kate 1050 m² e cila shitet dhe e ndarë nga pjesa tjetër e pronës me vlerë 286,000 euro, 1 shtëpi banini 1 katëshe, disa objekte 1 katësh dhe 2 tunele me më shumë se 100 m gjatësi. Vlera e kërkuar per shitje e te gjithë pronës është 572,000 euro i negocjueshëm. Prona është e përshtatshme për industri tekstile, fasoneri të ndryshme, park industrial dhe aktivitete te tjera biznesi. Për informacione më të detajuara ☎️ +355 69 703 2243.

Additional information

 • Property type
  Industrial Park
 • City
  Fier
 • Ownership certificate
  Yes
 • Negotiable Price
  Yes
 • Property status
  For sale

Address

Share on social media

Share