Janë 3400 prona të verifikuara dhe me dokumentacion të rregullt në procesin e rregjistrimit fillestar në Zonat Kadastrale të Jugut: Dhërmi, Himarë, Lukovë, Palasë, Gjilekë, Nivicë, Iljaz, Vuno.

#DES&Himara, Janë 3400 prona të verifikuara dhe me dokumentacion të rregullt në procesin e rregjistrimit fillestar në Zonat Kadastrale të Jugut: Dhërmi, Himarë, Lukovë, Palasë, Gjilekë, Nivicë, Iljaz, Vuno. Është e rëndësishme data se deri kur qytetarët mund të paraqesin dokumentacionin që zotërojnë lidhur me pronat e tyre. Gjeni grafikun e afishimit publik të materialit […]

Lexo më shumë

Ka filluar regjistrimi fillestar i pronave në 8 zona kadastrale të Bregdetit: Palasë, Gjilekë, Dhërmi, Himarë, Vuno, Ilias, Nivicë, Lukovë.

#DES Himara Ka filluar regjistrimi fillestar i pronave në 8 zona kadastrale të Bregdetit: Palasë, Gjilekë, Dhërmi, Himarë, Vuno, Ilias, Nivicë, Lukovë. Kjo bën që pronat në këto fshatra të regjistrohen në databazën e sistemit të pronave të Shqiperisë. Pas kësaj, banorët e atyshëm do mund të kërkojnë në sportelet e Kadastrës Çertifikatën e Pronës […]

Lexo më shumë

Himara si destinacion i rëndësishëm turistik!

Krahina e Himarës ka shtatë fshatra: Palasa, Dhërmiu, Vunoi, Qeparoi, Kudhësi, Piluri dhe Iliasi. Kjo njihet si Himara e vogël. Himara si krahinë shtrihet në jug-perëndim të Shqipërisë në anë të bregdetit Jon. Qyteti i Himarës është i vendosur në një gji të mrekullueshëm. Më poshtë do i referohemi vetëm qytetit të Himarës, kryeqendrës së […]

Lexo më shumë