Çfarë ngjyrash përdorni në dhomat e fëmijëve?

#DES&Interiori, Çfarë ngjyrash përdorni në dhomat e fëmijëve? Ngjyra ka aftësinë të frymëzojë, emocionojë, qetësojë, shërojë, por dhe të trazojë. Kjo është veçanërisht e vërtetë për fëmijët, të cilët mund të jenë tepër të ndjeshëm ndaj ndikimit të ngjyrës. Ngjyra: Portokalli: Kjo ngjyrë e ngrohtë, miqësore e rinore është e shkëlqyeshme për fëmijët pasi thuhet […]

Lexo më shumë