Malet janë pasuri e gjithë njerëzimit!

Malet janë pasuri e gjithë njerëzimit!

#DES&Mjedisi Malet janë pasuri e gjithë njerëzimit! – Janë shtëpia e 15% të popullsisë së botës. – Strehojnë 1/2 e pikave të nxehta të biodiversitetit në botë. – Sigurojnë ujë të ëmbël për 1/2 e njerëzimit. – Topografia e diferencuar: lartësia, pjerrësia, ekspozimi mundësojnë zhvillimin e hortikulturës, llojet e bagëtisë dhe specieve pyjore. – Rreth […]

Lexo më shumë

Ferma Urbane Agripolis!

Miq të dashur! Keto foto janë të Fermës Urbane Agripolis që po ndërtohet ne tarracën e Ekspozitës Paris Expo Porte de Versailles, në zonën 15 të Parisit. Sipërfaqa 14 000 m2, 30 lloj prodhimesh, më e madhja në Europë, e zhvilluar vertikalisht, me prodhime bio me 1000 kg fruta dhe perime në ditë ne sezon […]

Lexo më shumë