Kalkulimet që duhet të bëni para se të blini një shtëpi të dytë!

Përpara se të blini një shtëpi të dytë, e mira është të bëni disa kalkulime se cilat janë kostot e blerjes, kostot fikse mujore dhe të mirmbajtjes. Shtëpia e dytë e pushimeve ju jep privaci, vlerësim potencial të pronës, mundësi qiradhënie dhe një mundësi dhurimi prone trashëgimtarëve tuaj. Ne vlerësojmë se kostot e një shtëpie […]

Lexo më shumë