Viti 2020 është viti i miut!

Viti 2020 është viti i miut🐀🐀🐀. Miu renditet i pari në Zodiak. Në termat Yin&Yang, miu është Yang dhe përfaqëson fillimin e një dite të re. Minjtë në kulturën kineze janë parë si shenjë e pasurisë. Minjtë janë të zgjuar, mendojnë shpejt, të suksesshëm, por duan jetë të qetë dhe të paqme. Vite e fundit […]

Lexo më shumë