Në këto momente plot privacione, DES Real Estate ju fton të shijoni fotot e Shqipërisë tonë të bukur, për të nënvizuar zonat e saj.

Sot, le të zbulojmë plazhet e mrekullueshme të Krahinës së Himarës: Plazhet e Gjipesë, Stallës, Livadhit, Jalit, Llamanit, Porto Palermos, Qeparoit, Borshit, Bunecit dhe i Shpellës.
Mos harroni të vizitoni Kishën e Kakomesë, fshatin e vjetër të Qeparoit, Kështjellën e Palermos dhe kalanë e Borshit. Nëse jeni nga zona ndani fotot dhe vendet tuaja të preferuara!
#DESHimara
#ShqipëriaEBukur
#DESRealEstate
#Shtëpia #Prona
#ShesBlej #MarrJapMeQira
#Albania #Dreamhome
#DreamLand

Share në mediat sociale
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter