JEPET ME QIRA TOKË ARË NË “VERBAS”, FIER.

1,500 EUR / Muaj

Përshkrimi

Jepet me qira tokë arë në, ‘Verbas’, Fier.

Toka ndodhet në krahë të rrugës nacjonale afër kthesës së Patosit me sipërfaqe 12’000 m2 ku 5000 m2 janë në çertifikatë. Kjo sjellë një vendëndodhje të favorshme për aktivitete biznesi! Favorizohet nga mbushja që i është bërë dhe muret rrethues!
Jepet me një çmim prej 1’500 Euro/ muaj.

Për më shumë informacion na kontaktoni në numrin e telefonit +355 69 703 2243 Algert Beluli.

Të dhëna shtesë

 • Tipi Pronës
  Toke Are
 • Qyteti
  Fier
 • Çertifikatë Pronësie
  Po
 • Çmimi Negociueshëm
  Jo
 • Tipi Listimit
  Qira

Vendi

Share në mediat sociale

Share