fbpx

Një prezantim i shkurtër i DES Real Estate sh.p.k!

DES Real Estate sh.p.k  është kompania që operon prej 3 vitesh në tregun e  ndërmjetësimit, shit-blerje, dhënie-marrje me qira të pronave të paluajtshme.
Modeli ynë i biznesit është operimi përmes zyrave të pavarura, të cilat marrin  Franchizen “DES Real Estate” dhe operojnë së bashku e veç e veç në ndërmjetësime në tregun e patundshmërive.
Deri tani DES Real Estate sh.p.k operon me një rrjet të suksesshëm prej 9 zyrash në Tiranë, Shkodër, Elbasan, Vlorë (Lungomare), Fier, Lushnjë, Himarë, Sarandë së shpejti. Janë edhe 3 zyra të reja që janë në negocim dhe do të hapen së shpejti në Tiranë dhe Kosovë.
Organizimi i kompanisë sonë është i strukturuar në mënyrën e duhur, ku çdo zyrë/broker merr mbështetjen maksimale nga zyra MASTER dhe i përmbahet dokumentacionit, standardeve dhe rregullave të vendosura për të gjithë e që respektohen nga të gjithë.
Masteri e kërkon nga brokerat respektimin e standardeve të vendosura dhe i garanton ato.

Çfarë ofron Master DES për Zyrat e Brokerave?

Ajo çfarë ofrojmë ndryshe nga franchizat e tjera janë:
 • Roli shumë suportues për brokerat e DES Real Estate sh.p.k.
 • Referimin te brokerat të të gjitha kontakteve që vijnë te MASTERI për shërbimet e DES Real Estate.
 • Marketingu në nivel lokal e kombëtar.
 • Këshillim juridik në të gjitha rastet e nevojshme për çdo agjent dhe broker.
 • Këshillim financiar.
 • Këshillim menaxherial.
 • Trajnime të vazhdueshme.
 • Mbështetje non stop për çdo zyrë e agjent.
 • Shitje në bashkëpunim midis  zyrave  me përfitim reciprok për secilin broker e agjent të përfshirë.
 • Referime rekrutësh të rinj (agjentë).
 • Dizajnimin e plotë të interiorit dhe eksteriorit të zyrave të brokerave.
 • Çmime të arsyeshme dhe krejt të justifikuara të Licencës së Brokerit dhe të ndërmjetësimit.
 • Masteri nuk ka zyrë të vetën ndërmjetësimi dhe nuk konkuron asnjë zyrë të borkerave.
Një zyrë e vetme i ka shumë të limituara mundësitë për biznes, zhvillim, shitje dhe për t’i mbijetuar kompanive më të mëdha, të mirëorganizuara dhe ofensive në treg siç është DES Real Estate sh.p.k.

Jemi krenarë për skuadrën tonë!

Skuadra jonë ka njerëz energjikë dhe profesionistë të shkëlqyer, që kanë dëshirë për punë, karrierë dhe që e kanë kthyer këtë profesion në biznesin e jetës.
Nëse jeni i interesuar për të qenë BROKER “DES Real  Estate”, ju lutem na shkruani.
Ne do të organizojmë  takimin me ju apo me drejtuesit tuaj për të diskutuar nga afër mbi përfitimet dhe mundësitë për të qenë Broker i DES Real Estate.

Dëshironi të bëheni broker i DES Real Estate ?

Jeni të interesuar të krijoni një agjenci imobiliare franshisë të DES Real Estate ? Ju lutem kontaktoni:
Brixhida Kokedhima
CEO
DES Real Estate sh.p.k
Adresa: RR. Ismail Qemali,
                 Ish Blloku
                 Pallati Abissnet, Tiranë
                 Shqipëri
E-mail:  brixhida.kokedhima@desrealestate.al
Mob:   (00355) 69 40 35 476