DES Real Estate është partneri që ju nevojitet në fushën e veprimeve të ndërmjetësimit të pasurive të paluajtshme.

Icon

Blerje e Pasurive të Paluajtshme

Shtepia është blerja më e rëndësishme që do të bëni në jetën tuaj. Procesi i blerjes së shtëpisë është shumë emocionues por sfidues dhe me plot të papritura.DES Real Estate ju ofron konsulencë profesionale që ju të bëni zgjedhjen e duhur gjate këtij procesi.

Shitje e Pasurive të Paluajtshme

Koha është gjithcka kur bëhet fjalë për shitjen e një shtëpie.DES Real Estate ofron rrjetin dhe teknologjine e duhur nëpërmjet të cilit shtëpia juaj të shitet në nje kohë të shkurtër dhe me efikasitet maksimal.

Rreth nesh

DES Real Estate është një franshisë e organizuar me disa kompani në 4 shtete të Ballkanit, Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi dhe Maqedoni e Veriut.

Blog

Të gjithë ne që punojmë në DES, agjentët, brokerat, menaxherët, i gjithë ekipi vlerësojmë si gjënë më të shtrenjtë në punën tonë: Marrëdhënien me Klientin!

#DES&Ju Të gjithë ne që punojmë në DES, agjentët, brokerat, menaxherët, i gjithë ekipi vlerësojmë si gjënë më të shtrenjtë…

Më shumë

Çfarë ngjyrash përdorni në dhomat e fëmijëve?

#DES&Interiori, Çfarë ngjyrash përdorni në dhomat e fëmijëve? Ngjyra ka aftësinë të frymëzojë, emocionojë, qetësojë, shërojë, por dhe të trazojë.…

Më shumë

Agjencia Shtetërore e Kadastrës, fton të gjithë qytetarët në Zonat e Stimuluara që posedojnë:

#DES&Pronarët, Agjencia Shtetërore e Kadastrës, fton të gjithë qytetarët në Zonat e Stimuluara që posedojnë: apartamente njësi shërbimi vila në…

Më shumë

Prona luksoze ndryshon jashtëzakonisht shumë nga tregu në treg, sepse pasuritë e paluajtshme janë industri lokale.

#DES&Prona Prona luksoze ndryshon jashtëzakonisht shumë nga tregu në treg, sepse pasuritë e paluajtshme janë industri lokale. Në çdo treg,…

Më shumë

Shtëpia juaj nuk është vetëm një vend për të ngrënë dhe fjetur, por është “fortesa” juaj🏰!

#DES&Ju, Shtëpia juaj nuk është vetëm një vend për të ngrënë dhe fjetur, por është “fortesa” juaj🏰! Si e tillë,…

Më shumë

Familja është gjëja më e shtrenjtë për ne shqiptarët!

#DES&Ju, Familja është gjëja më e shtrenjtë për ne shqiptarët! Një vakt buke me familjen fëmijët, prindërit dhe partnerin/en është…

Më shumë