fbpx

master

Contact Agent

Pranoj kushtet dhe termat*
Loading...

Properties by master

SHITET SHTEPI 1+1 NË SARANDË

Rruga " Abedin Dino"

Shfaq Detajet

Përshkrimi

SHITET APARTAMENT 1+1 NË SARANDË. Sipërfaqja totale e apartamentit është 61.25 m2.…

Çmimi 49,000 EUR
Shfaq Detajet

SHITET VILË NË VLORË

Lagjja " 10 Korriku"

Shfaq Detajet

Përshkrimi

Shitet vilë në qytetin e Vlorës. Prona ka sipërfaqe totale trualli prej…

Çmimi 230,000 EUR
Shfaq Detajet