fbpx

SHITET APARTAMENT 3+1 NË REZIDENCËN WHITE TOWER PRANË KOMUNËS SË PARISIT, TIRANË

1,540 EUR / m2

Përshkrimi

SHITET APARTAMENT 3+1 NË REZIDENCËN WHITE TOWER PRANË KOMUNËS SË PARISIT, TIRANË

Sipërfaqja: 140 m2

Çmimi: 1540 euro / m2
Vendndodhja: Rruga Medar Shtylla , Komuna e Parisit
Kate mbi tokë: 16/17 kate
Kate nën tokë: 5 kat

Apartamenti ndodhet në katin e 5 -të.

Godina e propozuar është konceptuar si një objekt i zhvilluar në vertikalitet. Objekti, në 2 katet e para zhvillohet me ambjente shërbimi në formën e zyrave dhe ambjenteve tregtare. Katet e mesipërme do jenë banesa duke ofruar apartamente nga konfigurimet më të ndryshme me hapsira të bollshme.
Fasada e objektit synon të ketë një si/metri në grid-in e tij, për t’u lehtësuar nga një hapje në katin e katërt, të cilat në konturimin e objektit në vetvete lehtësohen nga përdorimi i elementit të xhamit. Ky kat është më i lartë në lartësi sesa kati mesatar i objektit.
Gridi i krijuar vjen i ruajtur me ngjyre neutrale në fasadë ku hapjet përkojnë me funksionin e vetë objektit. Luhet me ritmin në fasadë duke filluar nga harqet në katin përdhe, me carje vertikale në katet e para të shërbimeve, duke vazhduar më sipër në fasadë me një lloj ritmi vertikal-horizontal në carje. Sikurse mund të shihet objekti në grid-in e fasadës së tij ka disa momente gjelbërimi të cilat përkojnë me ambjentet e “oborreve të brendshme” për vetë apartamentet.
Për një informacion më të detajuar kontaktoni:
0697032241

Të dhëna shtesë

 • Tipi Pronës
  Apartament
 • Qyteti
  Tirane
 • Çertifikatë Pronësie
  Po
 • Çmimi Negociueshëm
  Po
 • Kati Pronës
  5
 • Tipi Listimit
  Shitje

Share në mediat sociale

Share