fbpx

Shitja është rezultati final që ne na drejton qysh nga fillimi!

Agjentët DES e kuptojnë se shitja e një shtëpie mund të jetë një udhëtim emocional. Ata lumturohen kur ndihmojnë klientët e tyre që ta çojnë jetën e tyre përpara duke qenë profesionistë dhe duke vlerësuar edhe detajet më të vogla.

Jeni të shqetësuar se sa vlen shtëpia juaj?

Asnjë makinë llogaritëse nuk mund t’i zëvendësojë njohjet e Agjentëve të pronave për çmimet e tregut të pronave në zona të ndryshme, që sigurohet nga shitjet e mëparshme të DES dhe nga gjithë informacioni në rrugë të tjera.

ESENCIALE PËR SHITËSIN!

apartamente ne shitje okazion

Është momenti i duhur për të bërë një lëvizje?

I gjithë shqetësimi i shitësve është se a është momenti i duhur për ta shitur shtëpinë. Është lojë numrash, por është edhe vendim personal. Koha më mirë për të shitur shtëpinë është kur ju jeni GATI!

  • Çfarë kostosh ka të shesësh një shtëpi?

Njohja e të gjitha kostove që do të kesh gjatë procesit të shitjes së shtëpisë do t’ju ndihmojë të planifikoni buxhetin ndërsa ju përgatiteni për të listuar pronën tuaj.

» Gjeni në vazhdim kostot…

shtëpi në shitje në tiranë

Për cfarë çmimi do të shitet shtëpia ime?
Përcaktimi i saktë i çmimit të shtëpisë tuaj është çelësi për të marrë mbrapsht vlerën, pa humbur shumë kohë në treg. 

Si do ta vendosni ju çmimin e duhur për shtëpinë? Sa vlen shtëpia ime?

» Puno me një agjent pronash për të mësuar çmimet e zonës tuaj, tregun lokal, banesa me sipërfaqe e kushte të ngjashme dhe krahasimi me tuajën…

real estate ne tirane

Si mund të gjej agjentin e duhur?

Një agjent është më tepër se një ekspert pronash: Ata janë njerëz që kujdesen shumë për lumturinë tuaj dhe për synimet që keni për shtëpinë.

» Çertifikimet dhe titulli…

vilë në shitje

Si mund të gjej agjentin e duhur?

Ka shumë gjëra për ta bërë shtëpinë tuaj interesante për blerësit. Puno me agjentin tënd për të kuptuar se çfarë përmirësimesh e rinovimesh duhet t’i kryesh shtëpisë, që t’ja vlejnë për t’i rritur çmimin asaj dhe për të shkurtuar kohën e shitjes.

» Si do ta bëj shtëpinë gati për shitje?

shitblerje shtepie

Është e lehtë të ndjeheni sikur ju kanë harruar, ndërsa prona juaj është në treg, por ka shumë mënyra për të qenë aktiv dhe të vazhdosh të punosh me agjentin tënd për shitje të susksesshme.

» Prona ime është në shitje-po pastaj?

shtepi me qera tirane

Si mund ta bëj largimin nga shtëpia e shitur më të lehtë?

Nga paketimi, trasferimi i plaçkave e deri pastrimi me themel i shtëpisë dhe ndërrimi i adresës, ju duhet të keni plot gjëra për të bërë, ndërsa largoheni….