DES Real Estate is the partner you need in the field of real estate mediation.

Icon

Acquisition of Real Estates

Buying a home is probably the biggest purchase you'll ever make in your life. The process of buying a home is very exciting but challenging and full of surprises. DES Real Estate offers you professional advice to make the right choice during this process.

Sale of Real Estates

Timing is everything when selling your home. DES Real Estate offers the right network and technology through which your home can be sold in a short time with efficiency.

About Us

DES Real Estate is a franchise business organized by several companies in 4 Balkan countries, Albania, Kosovo, Montenegro and Northern Macedonia.

Blog

Kemi shpresuar se 2021 do jetë një vit i mbarë e me fat!

Kemi shpresuar se 2021 do jetë një vit i mbarë e me fat! Cili është projekti juaj i ardhshëm për…

Read more

Si duhet të veproni kur do dhuroni ose ju dhurojnë një pronë?

#DES&Prona Si duhet të veproni kur do dhuroni ose ju dhurojnë një pronë? Dhurimi i pronës së paluajtshme, bëhet me…

Read more

Dhurojuni familjarëve tuaj një shtëpi të ngrohtë për festa!

Dhurojuni familjarëve tuaj një shtëpi të ngrohtë për festa! I nderuar bashkëpunëtor! Ju urojmë nga zemra gëzuar festat! Paçit shëndet,…

Read more

#DES&Pronarët Doni të shisni shtëpinë? Çfarë ju ndihmon ju Pronarëve që ta shisni shpejt dhe me çmim të mirë? Para…

Read more

Malet janë pasuri e gjithë njerëzimit!

#DES&Mjedisi Malet janë pasuri e gjithë njerëzimit! Ato janë shtëpia e 15% të popullsisë së botës. Ato strehojnë 1/2 e…

Read more

Bankat po mbështesin me kredi për blerje pronash të paluajtshme vetëm individët!

#DES&Ju Bankat po mbështesin me kredi për blerje pronash të paluajtshme vetëm individët! Për individët që duan të marrin kredi,…

Read more