fbpx

Ëndrrat tuaja, fokusi dhe objektivi ynë!

DES Real Estate lindi si një projekt i familjes Kokëdhima, për ndërtuar një operator të rëndësishëm të real estate në Shqipëri, që do të kontribuojë në zhvillimin, menaxhimin, shitblerjen dhe komercializimin e pronave, në zhvillimin e dijeve dhe aftësive të agjentëve të rinj për industrinë e pronave dhe për të zbatuar e trashëguar gjithë dijet mbi pronat të z. Koço Kokëdhima, një lider me vizion të madh për industrinë e pronave, por jo vetëm dhe zonjës së tij, Brixhida Kokëdhima, që ka punuar si menaxhere ekzekutive biznesi për 35 vjet.

Ky çift ka punuar bashkë prej 40 vitesh, kanë pasur e kanë qasje e atraksion të vecantë për pronën dhe kanë bërë vazhdimisht biznes me real estate.

DES Real Estate u ndërtua si një kompani me standarde që ditën e parë, në dhjetor 2018.

U investua seriozisht në burimet njerëzore të reja, përmes trajnimeve, shpjegimeve, këshillimit juridik e finaciar, përmes seminareve dhe videokonferencave dhe përmes një pune me durim e këmbëngulje në terren e në zyra.

Kompania ka përcaktuar e vendosur Integritetin, Besnikërinë dhe Profesionalizmin në zemrën e Biznesit të vet.

Me punën e madhe dhe angazhimin e agjentëve, brokerave, trajnuesve, drejtuesve dhe të gjithë stafit mbështetës, ne ndërtuam marrëdhënie të shkëlqyera me klientët, u shërbyem devotshmërisht atyre.

Ata na vlerësuan dhe besuan, kështu ne ndërtuam komunitetin që punon me DES Real Estate dhe e bënë Brandin tonë Brandin e Real Estate më të respektuar në Shqipëri me 9 zyra në dhjetor 2021 dhe me disa zyra të reja së shpejti.

#NeJemiDES #NeJemiNjë

ZONAT KU SHËRBEJMË!

Real estate in albania, harta tregon qyetet ku ndodhen agjencite e pronave des real estate.

AGJENTËT TANË!

E jashtëzakonshmja jonë është e zakonshmja

Agjentët DES lumturohen kur ndihmojnë njerëzit që të ndryshojnë jetën e tyre.

Ata jemi të fokusuar për të kuptuar synimet dhe vizionin e çdo klienti për pronën dhe me profesionalizmin , vëmendjen ndaj detajeve dhe ndërrmarjen e plotë të veprimeve për të plotësuar nevojat dhe synimet e tij/saj.

Ne jemi shumë krenarë kur klienti bëhet i lumtur!

Ky është treguesi që kemi bërë një punë të mirë!

Më pas klientët nuk na kujtojnë për transaksionin, por për besnikërinë dhe avokatinë që agjenti ka bërë në favorin e tij, që i jep atij statusin e Heroit.

Aftësitë tona!

Të jesh agjent i DES është me tepër se një punë, është një thirrje e vërtetë!

Agjentët tanë janë gjithë kohën dhe vazhdimisht në ngritje profesionale, në njohjen e tregut të pronave , ligjeve përkatëse, informacionin mbi zona dhe trendin e çmimeve, përmes një pune të madhe çdo ditë dhe përmes trajnimeve brenda kompanisë, por jo vetëm. E gjitha kjo përkthehet në një eksperiencë të jashtëzakonshme për klientët.

Bërja e gjësë së duhur është në zemrën e gjithçkaje që ne bëjmë.

» I gjithë stafi ynë organizon një ditë në vit Shërbime ndaj Komunitetit.

DES Real Estate organizon një ditë në vit ditë pune vullnetare për të gjithë stafin e vet pranë organizatave RED CROSS Albania dhe Organizata për strehimin.

Vlerat e nje real estate in albania me eksperience disa vjecare ne shitjblerje shtepish