fbpx

Përse të zgjidhni agjentin e DES Real Estate?

Pasuritë e paluajtshme nuk janë një biznes transaksionesh për ne në DES Real Estate, por një punë e bërë me dëshirë e përkushtim dhe e bazuar tërësisht në marrëdhëniet njerëzore.  Agjentët dhe borkerat më të suksesshëm të DES Real Estate kanë cilësitë e  tyre më të mira:  -Profesionalizmin  Integriteti i lartë dhe  besnikëria ndaj vlerave të tua […]

Read more
Kadastra Shqiptare dhe Dhoma e Noterisë kanë firmosur protokollin teknik të marrëveshjes së përbashkët për shërbimet kadastrale!

Kadastra Shqiptare dhe Dhoma e Noterisë kanë firmosur protokollin teknik të marrëveshjes së përbashkët për shërbimet kadastrale!

Kadastra Shqiptare dhe Dhoma e Noterisë kanë firmosur protokollin teknik të marrëveshjes së përbashkët për shërbimet kadastrale! Të gjitha operacionet pronësore që kërkojnë praninë e noterit, tashmë do të kryhen në kohë reale, përmes firmosjes elektronike të noterëve. Qytetarët marrin shërbimin e kërkuar për pronën tek noteri brenda 48 orëve nga konfirmimi i pagesës për […]

Read more

Qytetarë, tërhiqni legalizimet e pronave tuaja!

Qytetarët e Tiranës që nuk kanë marrë ende  legalizimin e pronës së tyre duhet të shikojnë emrin në listën bashkëngjitur të pronave të legalizuara dhe që duhet të tërhiqen nga pronarët. Objektet e  legalizuara por të patërhequra jane në Drejtorinë Tirana Rurale-1, e cila përbledh zonat : –Tirana, në Jug të qytetit, – Njesia A. Dajt, Sauk, Farkë, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, […]

Read more
Çmimet e apartamenteve nuk do të ulen gjatë vitit 2023

Çmimet e apartamenteve nuk do të ulen gjatë vitit 2023

Çmimet e apartamenteve në shumë zona të Tiranës nuk kanë ndryshuar, krahasuar me vjeshtën e 2022. P.sh. ndërtimet e reja në “Komunën e Parisit” po shiten që në nisje të investimit me çmime 2,100-2,200 euro/m².  Konsulentët imobilarë të DES Real Estate parashikojnë se:  Çmimet minimale të  apartamenteve në zonat larg qendrës pritet të jenë rreth 750 […]

Read more