fbpx

E bukura Shqiperi – Saranda!

Previous Next 🏖Është verë e bukur e kohë fantastike për pushime në det! 📸Shijoni fotot nga Saranda, Perla e Jugut dhe rrethinat e saj të bëra nga Polakja Kama!  🤩Ka kaq shumë bukuri për të shijuar e parë në këtë qytet.

Read more

Kanioni i Holtës!

Një nga perlat dhe bukuritë natyrore në zonën e Gramshit është dhe lumi Holta me kanionet e tij të mrekullueshëm, që e nis shtrirjen e tij nga fshati Bardhan, deri në fshatin Kobash, me gjatësi rreth 3 km, ndërsa shpatet e luginës ngjiten lart deri në 100 – 150 m dhe me thellësi të ujit […]

Read more

Për të gjithë adhuruesit e natyrës DES sugjeron Funarin

A je adhurues i natyrës dhe zbulimit të vendeve të reja? Ke plan për fundjavën? Vizito FUNARIN! Vetëm 20 km larg Elbasanit ndodhet kjo perlë turistike thuajse e panjohur e Shqipërisë. Krahina: 17 fshatra, rrethohet nga 7 male, përshkohet nga 3 përrenj: Zaranika, Kusha dhe Zalli i Korrës. Funari është i pasur me pyje pishe […]

Read more

E bukura Shqipëri! 

E bukura Shqipëri! Kepi i Rodonit është një rrip toke në formë gadishulli që futet në brendësi të detit Adriatik. Është kepi më i madh në vendin tonë. Paralel me bregun e tij shtrihen kodra argjilore, ndërsa një pjesë e tyre mbulohen nga pyje të vogla. Këtu ndodhet Kalaja e Rodonit e cila u ndërtua […]

Read more