fbpx

Kadastra Shqiptare dhe Dhoma e Noterisë kanë firmosur protokollin teknik të marrëveshjes së përbashkët për shërbimet kadastrale!

Kadastra Shqiptare dhe Dhoma e Noterisë kanë firmosur protokollin teknik të marrëveshjes së përbashkët për shërbimet kadastrale! Të gjitha operacionet pronësore që kërkojnë praninë e noterit, tashmë do të kryhen në kohë reale, përmes firmosjes elektronike të noterëve. Qytetarët marrin shërbimin e kërkuar për pronën tek noteri brenda 48 orëve nga konfirmimi i pagesës për […]

Read more

Qytetarë, tërhiqni legalizimet e pronave tuaja!

Qytetarët e Tiranës që nuk kanë marrë ende  legalizimin e pronës së tyre duhet të shikojnë emrin në listën bashkëngjitur të pronave të legalizuara dhe që duhet të tërhiqen nga pronarët. Objektet e  legalizuara por të patërhequra jane në Drejtorinë Tirana Rurale-1, e cila përbledh zonat : –Tirana, në Jug të qytetit, – Njesia A. Dajt, Sauk, Farkë, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, […]

Read more

Shpallen pronat e regjistruara në Vuno, Lukovë dhe Dhërmi.

📣Shpallen pronat e regjistruara në Vuno, Lukovë dhe Dhërmi. ✍️Procesi i Regjistrimit fillestar të pronave në Vuno, Dhërmi dhe Lukovë është afishuar në datën 5 Dhjetor 2022 dhe përfundon në datën 20 Janar 2023. ⏳Qytetarët e këtyre fshatrave kanë afat 45 dite (pra deri në 20 Janar) për t’i shqyrtuar dhe shprehur ankesat e tyre. […]

Read more

Panelet diellore dhe toka e duhur!

Des Real Estate ka nxjerrë në shitje 20 ha kullotë në Lagunën e Divjakës si dhe 7-10 ha tokë arë në fshatrat e Lushnjës. Ka pasur interesim shumë të madh nga investitorët në fushën e paneleve diellore.  Ata kërkojnë sipërfaqe toke të mëdha për vendosjen e paneleve në zona me diell dhe Lushnja duket se […]

Read more