fbpx

Qytetarë, tërhiqni legalizimet e pronave tuaja!

Qytetarët e Tiranës që nuk kanë marrë ende  legalizimin e pronës së tyre duhet të shikojnë emrin në listën bashkëngjitur të pronave të legalizuara dhe që duhet të tërhiqen nga pronarët. Objektet e  legalizuara por të patërhequra jane në Drejtorinë Tirana Rurale-1, e cila përbledh zonat : –Tirana, në Jug të qytetit, – Njesia A. Dajt, Sauk, Farkë, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, […]

Lexo më shumë
Toke ne te cilen jane vendosur panele diellore

Panelet diellore dhe toka e duhur!

Des Real Estate ka nxjerrë në shitje 20 ha kullotë në Lagunën e Divjakës si dhe 7-10 ha tokë arë në fshatrat e Lushnjës. Ka pasur interesim shumë të madh nga investitorët në fushën e paneleve diellore.  Ata kërkojnë sipërfaqe toke të mëdha për vendosjen e paneleve në zona me diell dhe Lushnja duket se […]

Lexo më shumë