fbpx
Çmimi për shtëpi në shitje

Mbiçmimi për shtëpi në shitje!

Nëse keni nxjerrë një shtëpi në shitje dhe po mendoni që të vendosni një çmim shitje më të lartë nga ai që realisht shtëpia juaj vlen, KUJDES:  Mbiçmimi i shtëpisë tuaj (qoftë edhe me një vlerë të vogël) është metoda më e mirë për të sabotuar procesin e shitjes. Agjentët e pronave, e dinë sa […]

Lexo më shumë

Shtëpia dhe ndriçimi!

Shtëpia dhe ndriçimi! Nëse e ke gjetur shtëpinë e ëndrrave, kujdesu që çdo detaj i saj të jetë perfekt pasi çdo investim që bëni rrit vlerën e saj, duke ju mundësuar që në të ardhmen ta shisni më shpejt dhe më shtrenjtë. Një element shumë i rëndësishëm që ndikon në komoditetin e shtëpisë tuaj është […]

Lexo më shumë

Shmang këto 7 gabime në shitjen e shtëpisë!

7 gabimet që zakonisht shitësit bëjnë: Të shmangësh riparimet para se ta shesësh shtëpinë! Nëse shmangni riparimet e shtëpisë, e bëni atë më pak interesante për blerësit. Në vizitën në pronë, blerësit i konstatojnë dhe kërkojnë të ulin çmimin për shkakun e tyre. Të mos punosh me një agjent pronash! Listimi i shtëpisë në një […]

Lexo më shumë