2021

Dhurojuni familjarëve tuaj një shtëpi të ngrohtë për festa!

Dhurojuni familjarëve tuaj një shtëpi të ngrohtë për festa! I nderuar bashkëpunëtor! Ju urojmë nga zemra gëzuar festat! Paçit shëndet, mbarësi, gëzim e begati! Ne që punojmë në DES Real Estate jemi mëse të lumtur që ju kemi shërbyer. Jemi të gatshëm që për çdo shitje ose blerje prone, dhënie ose marrje me qira si […]

Lexo më shumë

Bankat po mbështesin me kredi për blerje pronash të paluajtshme vetëm individët!

#DES&Ju Bankat po mbështesin me kredi për blerje pronash të paluajtshme vetëm individët! Për individët që duan të marrin kredi, norma e interesit në muajin tetor për hua për shtëpi në lekë ishte rreth 3.41%, më e ulta ndonjëherë. Nëse merr një hua hipotekore në euro, interesi vjetor është rreth 2.76%. Shumë Individë në këtë […]

Lexo më shumë

Popullsia shqiptare brenda vendit po zhvendoset drejt qyteteve, sidomos Tiranës.

#DES&Ju Popullsia shqiptare brenda vendit po zhvendoset drejt qyteteve, sidomos Tiranës. 👉 Janë 230.000 persona që kanë ndryshuar vendbanim brenda vendit, sipas të dhënave të anketës së fundit të INSTAT. 👉 Migrimi i brendshëm pati intensitet të lartë në vitet 2010-2020. 👉 Shumica dërrmuese e personave që lëvizin në Tiranë mbeten po në Tiranë, duke ndërruar adresë. 👉 Gjysma e […]

Lexo më shumë

#DES&Ju, Jeni qiramarrës? Cilat janë çështjet që merrni në shqyrtim përpara se të kërkoni?

#DES&Ju, Jeni qiramarrës? Cilat janë çështjet që merrni në shqyrtim përpara se të kërkoni? 👉 Çfarë buxheti mund të përballoni? 👉 Sa kohë planifikoni të qëndroni në shtëpi? 👉 Doni stabilitet apo fleksibilitet? 👉 Ju do merreni me riparimet dhe mirëmbajtjen e shtëpisë? 👉 Cilat janë qëllimet tuaja financiare, karriere dhe familjare? Drejtojuni zyrave DES, kontaktoni me Agjentin e DES […]

Lexo më shumë