fbpx
Kadastra Shqiptare dhe Dhoma e Noterisë kanë firmosur protokollin teknik të marrëveshjes së përbashkët për shërbimet kadastrale!

Kadastra Shqiptare dhe Dhoma e Noterisë kanë firmosur protokollin teknik të marrëveshjes së përbashkët për shërbimet kadastrale!

Kadastra Shqiptare dhe Dhoma e Noterisë kanë firmosur protokollin teknik të marrëveshjes së përbashkët për shërbimet kadastrale! Të gjitha operacionet pronësore që kërkojnë praninë e noterit, tashmë do të kryhen në kohë reale, përmes firmosjes elektronike të noterëve. Qytetarët marrin shërbimin e kërkuar për pronën tek noteri brenda 48 orëve nga konfirmimi i pagesës për […]

Read more

Qytetarë, tërhiqni legalizimet e pronave tuaja!

Qytetarët e Tiranës që nuk kanë marrë ende  legalizimin e pronës së tyre duhet të shikojnë emrin në listën bashkëngjitur të pronave të legalizuara dhe që duhet të tërhiqen nga pronarët. Objektet e  legalizuara por të patërhequra jane në Drejtorinë Tirana Rurale-1, e cila përbledh zonat : –Tirana, në Jug të qytetit, – Njesia A. Dajt, Sauk, Farkë, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, […]

Read more
Çmimet e apartamenteve nuk do të ulen gjatë vitit 2023

Çmimet e apartamenteve nuk do të ulen gjatë vitit 2023

Çmimet e apartamenteve në shumë zona të Tiranës nuk kanë ndryshuar, krahasuar me vjeshtën e 2022. P.sh. ndërtimet e reja në “Komunën e Parisit” po shiten që në nisje të investimit me çmime 2,100-2,200 euro/m².  Konsulentët imobilarë të DES Real Estate parashikojnë se:  Çmimet minimale të  apartamenteve në zonat larg qendrës pritet të jenë rreth 750 […]

Read more
personi qe ka leshuar shtepine me qira ne airbnb mirepret qiramarresin dhe i jep celesin e apartamentit

Doni të listoni shtëpinë tuaj në Airbnb?

🤝Nëse jeni një pronar shtëpie që pëlqen të takojë njerëz të rinj nga e gjithë bota dhe të fitoni të ardhura shtesë, atëherë bëhuni mikpritës duke listuar pronën tuaj me qira afatshkurtër në Airbnb.   1. Përshtypja e parë 📸   Merrni disa pamje të mrekullueshme të vendit tuaj për ta bërë pronën tuaj të […]

Read more