fbpx

Përse të zgjidhni agjentin e DES Real Estate?

Pasuritë e paluajtshme nuk janë një biznes transaksionesh për ne në DES Real Estate, por një punë e bërë me dëshirë e përkushtim dhe e bazuar tërësisht në marrëdhëniet njerëzore.  Agjentët dhe borkerat më të suksesshëm të DES Real Estate kanë cilësitë e  tyre më të mira:  -Profesionalizmin  Integriteti i lartë dhe  besnikëria ndaj vlerave të tua […]

Read more

Blerësit dhe agjentët e pronave!

⏳Blerësi kërkon kohën dhe vëmendjen e një agjenti pronash me qëllime të mira. Të kërkosh një shtëpi dhe të angazhosh një agjent imobiliar sot është shumë e lehtë: kliko, dërgo mesazhe ose email tek agjenti dhe merr vëmendjen e tij/saj menjëherë. 🤔Por a do të thotë kjo se blerësi është aktiv dhe serioz, i gatshëm […]

Read more
agjenti i suksesshem des real eestat

Një agjent i suksesshëm në DES Real Estate!

Cfarë e bën një agjent të suksesshëm në DES Real Estate? Integriteti, Aftësitë dhe Informacioni! Integriteti Marrja seriozisht e përgjegjësive dhe shërbimi me besnikëri e ndershmëri klientëve të tyre. Integritetit është parakusht kritik që nuk mund të mësohet.  Informacioni është baza ku mbështeten  agjentët tanë për të marrë vendime dhe rekomandime të duhura dhe inteligjente […]

Read more
ndryshimi midis agjentit te prones dhe konsulentit imobiliar

A ka diferencë midis agjentit të pronës dhe konsulentit të pronës (imobilar)?

A ka diferencë midis Agjentit të Pronës dhe Konsulentit të Pronës (Imobilar)? Janë dy profesione të dallueshme. Diferencat janë në qasjen dhe edukimin që kërkohet. Janë dy karriera të ndryshme. Agjenti i pronave është personi që ndihmon pronarin ta nxjerri shtëpinë e tij për shitje ose qira, organizon takimet me pronarët apo blerësit dhe bën […]

Read more