fbpx

Blerja e shtëpisë me kredi!

A doni të blini shtëpi me kredi bankare? Së pari gjeni shtëpine që mendoni se do blini dhe përcaktoni shumën e parave që do ti kërkoni bankës. Si rregull banka ofron kredi hipotekore për blerje shtëpie deri 70% të vlerës së shtëpisë. Duhet ta siguroni vetë pjesën tjetër të parave. Banka ju jep kredi për […]

Read more

Projektet e rimodelimit që rritin vlerën në shitje të shtëpisë

Projektet e rimodelimi që rritin vlerën në shitje të shtëpisë  1. Kuzhina  Kuzhina është shumë ndikuese në vlerën e shitjes. Për të shpenzuar pak, përmirësoni kuzhinën ekzistuese me buxhete të vogla: ndryshoni  grupin e lavamanit, pjesët e shkarkimit të ujit, riparoni mobiljen, lyeni bukur muret dhe zëvendësoni elektroshtëpiaket  e lodhura dhe vendosni abaxhurë të mirë.  […]

Read more
AGJENTET E DES REAL ESTATE DUKE KOMUNIKUAR ME KLIENTET

Pse zgjidhni agjentët e pronave DES për shitje-blerje të pronës suaj?

Pse zgjidhni agjentët e pronave DES për shitje-blerje të pronës suaj?  1. Agjentët DES e trajtojnë çdo takim me klientët si një intervistë. Ata janë profesionistë dhe të përgatitur, të sjellshëm e të përpiktë dhe vlerësojnë shumë detajet. Jo të gjithë pronarët e shtëpive apo blerësit  kanë njohuri për industrinë e pronave në shitje, ata […]

Read more