fbpx

Panairi Ndërkombëtar i Pasurive të Patundshme në Helsinki!

Nga Panairi ndërkombëtar i Pasurive të patundshme në shitje në Helsinki, Finlandë.👀

Stenda e DES Real Estate tërhoqi shumë vizitorë që kishin interes për pronat në bregdetin tonë.

☀️🌊 Dielli, drita, deti, klima, peisazhi, bujaria shqiptare dhe ushqimi ishin argumentat tona në shitje.