Doni të blini një shtëpi?

Doni të blini një shtëpi?

Doni të blini një shtëpi? Kalimi në procesin e blerjes së shtëpisë mund të jetë i vështirë në kohë të mira, por më stresues në kohët që po kalojmë. 🏠 Që të pranohet oferta që ju jepni në një treg me shumë shitësa të pronave në Shqipëri mund t’ju duhet të veproni shpejt. Jini shumë […]

Read more
Keni menduar për një shtëpi prej druri

Keni menduar për një shtëpi prej druri?

Keni menduar për një shtëpi prej druri? Ato janë një mundësi e mirë, sidomos për shtëpitë e pushimit në zona malore. – Druri ndryshon nga materialet e tjera të ndërtimit me forcën dhe karakteristikat e përsosura. – Shtëpia prej druri mund të shërbejë për 100-150 vjet, nëse trajtohet me teknologjinë e duhur. – Teknologjitë e […]

Read more
Të gjithë jemi kuriozë se si jetojnë të pasurit dhe si është shtëpia e tyre.

Të gjithë jemi kuriozë se si jetojnë të pasurit dhe si është shtëpia e tyre.

#DES&Shtëpia . Po ju sjellim shtëpinë e Warren Buffet, miliarderi i famshëm amerikan, që jeton në Omaha, Nebraska në një shtëpi tepër modeste për pasurinë dhe mundësitë që ka: 👉 Shtëpia është ndërtuar në vitin 1921; 👉 Buffet e bleu atë në vitin 1958 për 31,500$; 👉 Shtëpia e Buffett ka 5 dhoma gjumi dhe 2.5 banjo. 👉 Buffet […]

Read more

Jetoni në shtëpi me mure të lyer me ngjyra të ërrëta? Boja indigo, gri metali dhe e zeza janë bërë shumë popullore. Nëse jeni tunduar nga eleganca dhe dramaciteti i tyre, ato e kanë bërë dhomën tuaj të duket e mbyllur duke ju dhënë ndjenjën e izolimit.

#DES&Shtëpia Jetoni në shtëpi me mure të lyer me ngjyra të ërrëta? Boja indigo, gri metali dhe e zeza janë bërë shumë popullore. Nëse jeni tunduar nga eleganca dhe dramaciteti i tyre, ato e kanë bërë dhomën tuaj të duket e mbyllur duke ju dhënë ndjenjën e izolimit. Ju mund të bëni disa përmirësime të […]

Read more