Kanionet e Osumit ndodhen në seksionin Çorovodë – Hambull të luginës së Osumit

#eBukuraShqiperi Kanionet e Osumit ndodhen në seksionin Çorovodë – Hambull të luginës së Osumit: 13 km i gjatë 4-35 m i gjerë 70-80 m i thellë Shpatet përgjatë lumit Osum janë gati vertikale. Kur udhëton në brendësi të tij mahnitesh nga bukuria e rrallë: copa qielli, gëlqerorët gri të anëve dhe bimësia e blertë. Në […]

Lexo më shumë

Në Vlorë, në vendin e quajtur ‘Kriporet e Nartës’, ndodhet një ‘liqen’shumë i bukur, të cilit në shtator-tetor i ndryshon ngjyra në rozë të fortë.

#EBukuraShqipëri Në Vlorë, në vendin e quajtur ‘Kriporet e Nartës’, ndodhet një ‘liqen’shumë i bukur, të cilit në shtator-tetor i ndryshon ngjyra në rozë të fortë. Pamja është fantastike: se thahet uji dhe mbetet vetëm kripa, e cila merr ngjyrën rozë si ne foto. Disa këngëtare kanë xhiruar klipet e tyre aty😊 Ai është formuar […]

Lexo më shumë

Në këto momente plot privacione, DES Real Estate ju fton të shijoni fotot e Shqipërisë tonë të bukur, për të nënvizuar zonat e saj.

Sot, le të zbulojmë plazhet e mrekullueshme të Krahinës së Himarës: Plazhet e Gjipesë, Stallës, Livadhit, Jalit, Llamanit, Porto Palermos, Qeparoit, Borshit, Bunecit dhe i Shpellës. Mos harroni të vizitoni Kishën e Kakomesë, fshatin e vjetër të Qeparoit, Kështjellën e Palermos dhe kalanë e Borshit. Nëse jeni nga zona ndani fotot dhe vendet tuaja të preferuara! […]

Lexo më shumë

Parku Kombëtar Shebenik-Jabllanicë, nje mrekulli e natyres

Parku Kombëtar natyror Shebenik-Jabllanicë afër qytetit të Librazhdit shtrihet në 34 mijë ha sipërfaqe plot me pyje, male, livadhe e lule. Parku përfshin: 🏮 Rrajca, një nga vendet natyrore të Shqipërisë, pasuri natyrore botërore e UNESCO-s. Pyjet e larta të ahut të Rrajcës bëjnë pjesë në brezin e gjelbërt të pyjeve të ahut në Evropë, dhe […]

Lexo më shumë