fbpx

Qytetarë, tërhiqni legalizimet e pronave tuaja!

Qytetarët e Tiranës që nuk kanë marrë ende  legalizimin e pronës së tyre duhet të shikojnë emrin në listën bashkëngjitur të pronave të legalizuara dhe që duhet të tërhiqen nga pronarët.

Objektet e  legalizuara por të patërhequra jane në Drejtorinë Tirana Rurale-1, e cila përbledh zonat :

Tirana, në Jug të qytetit,

– Njesia A. Dajt, Sauk, Farkë, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Shkozë, Selitë dhe Zall Herr.

Qytetarët që e gjejnë emrin e tyre në këtë listë të komunikojnë me drejtorinë përkatëse për të tërhequr lejen e legalizimit.

Shkarko Listën Duke Klikuar Këtu!