fbpx

🏡JEPET ME QIRA KAPANON, TIRANË

5 EUR / m2

PĂ«rshkrimi

🏡JEPET ME QIRA KAPANON, TIRANË

📍Vendndodhja: VorĂ«, Rruga e GĂ«rrdecit 200 m larg autostradĂ«s.

📐SipĂ«rfaqja: Toka 6300 m2 e rrethuar me mure 3 m tĂ« lartĂ« ,kapanoni 1000 m2, 10 m i gjerĂ«, 80 m dhe 5 m e lart.

đŸ·ïžĂ‡mimi :5 euro/ m2 nĂ« muaj

📌Ambienti ka njĂ« sipĂ«rfaqe prej 6300 m2 dhe organizohet nga njĂ« kapanon 1000m 2 . Kapanoni disponon kushte tĂ« mira , ka ujĂ« drita, sistem ajrimi komplet si dhe tualete. Ndodhet dhe njĂ« ndertesĂ« 160 m2 me 4 m e lartĂ«,MundĂ«si ndĂ«rtimi I njĂ« kapanoni tjetĂ«r 1000 m2 nĂ«se nevojitet .

📌 Ambienti Ă«shte lehtĂ«sisht I aksesueshĂ«m pasi ndodhet nĂ« anĂ« tĂ« rrugĂ«s nĂ« njĂ« zonĂ« mjaft tĂ« populluar. I pershtatshĂ«m per biznese tĂ« ndryshme si : fabrikĂ«, magazinĂ«, kompani prodhuese , mobileri etj

â„č PĂ«r mĂ« shumĂ« informacione ose njĂ« vizitĂ« nĂ« pronĂ« na kontaktoni:
—————————————————————
ALDO DOKA
☎ 0697032241

Të dhëna shtesë

 • Tipi PronĂ«s
  Magazinë
 • Qyteti
  Tirane
 • ÇertifikatĂ« PronĂ«sie
  Po
 • Çmimi NegociueshĂ«m
  Po
 • Tipi Listimit
  Qira

Vendi

Share në mediat sociale

Share