DES Real Estate është partneri që ju nevojitet në fushën e veprimeve të ndërmjetësimit të pasurive të paluajtshme.

Icon

Blerje e Pasurive të Paluajtshme

Shtepia është blerja më e rëndësishme që do të bëni në jetën tuaj. Procesi i blerjes së shtëpisë është shumë emocionues por sfidues dhe me plot të papritura.DES Real Estate ju ofron konsulencë profesionale që ju të bëni zgjedhjen e duhur gjate këtij procesi.

Shitje e Pasurive të Paluajtshme

Koha është gjithcka kur bëhet fjalë për shitjen e një shtëpie.DES Real Estate ofron rrjetin dhe teknologjine e duhur nëpërmjet të cilit shtëpia juaj të shitet në nje kohë të shkurtër dhe me efikasitet maksimal.

Rreth nesh

DES Real Estate është një franshisë e organizuar me disa kompani në 4 shtete të Ballkanit, Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi dhe Maqedoni e Veriut.

Blog

Kadastra, 470 qytetarët që duhet të tërheqin lejet e legalizimit!

Agjencia e Kadastrës/ Emrat e qytetarëve që duhet të tërheqin faturën e ndikimit në infrastrukturë. Pas pagesës emetohet leja e…

Më shumë

Modele të shkëlqyera të Kuzhinës!

Miq Të dashur të DES, Gjeni disa modele të shkëlqyera të Kuzhinës, vendit të ngrohtë e të dashur për gjithë…

Më shumë

Publikohen emrat e rinj të pronarëve që do të marrin 210 milionë lekë shpërblim për tokat e zëna nga ndërtimet informale. Fondi ndahet për 800 subjekte në 10 qarqe!

Kompensimi për tokat e zëna, ndryshon formula, 1.7 mln euro pronarëve. Vendimi/ Publikohen emrat e rinj të pronarëve që do…

Më shumë

Agjencia Shtetërore e Kadastrës publikon listën me 470 pronarë të qarkut të Elbasanit!

Agjencia Shtetërore e Kadastrës publikon listën me 470 pronarë të qarkut të Elbasanit, që kanë ndërtuar pa leje dhe nuk…

Më shumë

Organizimi i mjediseve të shtëpisë me mobilje shumë të vecanta!

Shtëpia që po shikoni i përket një çifti të njohur francez. Ata blenë një ambjent në katin 0 të një…

Më shumë

Shpërblehen pronarët në 7 qarqe të vendit. Kosto 2000 lekë për aplikimin. Të dhënat dhe dokumentet që duhet të plotësohen nga subjektet për të përfituar në ATP

Vendimi, çelet fondi 210 milionë lekë për 350 pronarë Agjencia e Trajtimit të Pronave njofton fillimin e procesit të pranimit…

Më shumë
Translate »