DES Real Estate është partneri që ju nevojitet në fushën e veprimeve të ndërmjetësimit të pasurive të paluajtshme.

Icon

Blerje e Pasurive të Paluajtshme

Shtepia është blerja më e rëndësishme që do të bëni në jetën tuaj. Procesi i blerjes së shtëpisë është shumë emocionues por sfidues dhe me plot të papritura.DES Real Estate ju ofron konsulencë profesionale që ju të bëni zgjedhjen e duhur gjate këtij procesi.

Shitje e Pasurive të Paluajtshme

Koha është gjithcka kur bëhet fjalë për shitjen e një shtëpie.DES Real Estate ofron rrjetin dhe teknologjine e duhur nëpërmjet të cilit shtëpia juaj të shitet në nje kohë të shkurtër dhe me efikasitet maksimal.

Rreth nesh

DES Real Estate është një franshisë e organizuar me disa kompani në 4 shtete të Ballkanit, Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi dhe Maqedoni e Veriut.

Blog

Tetori Rozë

#DES&Ju Të dashura gra dhe zonja! Jeni boshti i familjes, dashuria e fëmijëve dhe zemra e vërtetë e shtëpisë tuaj!…

Më shumë

Për regjistrimin fillestar të pasurive të paluajtshme, që nuk kanë të përcaktuar sipërfaqen dhe kufijtë, do të shqyrtohen brenda 1 muaji nga Agjencia Shtetërore e Kadastrës.

#DES& Prona Për regjistrimin fillestar të pasurive të paluajtshme, që nuk kanë të përcaktuar sipërfaqen dhe kufijtë, do të shqyrtohen…

Më shumë

Rritini vlerë shtëpisë tuaj që ta shisni më shpejt dhe më shtrenjt!

#DES&Shtëpia Rritini vlerë shtëpisë tuaj që ta shisni më shpejt dhe më shtrenjt! Bëni këto përmirësime: 👉 Pamja e jashtme e…

Më shumë

Ndiqni ndryshimet që kanë ndodhur në procedurat ligjore tek Noteri për shitblerjen e pasurive të paluajtshme:

#DES&Ju Ndiqni ndryshimet që kanë ndodhur në procedurat ligjore tek Noteri për shitblerjen e pasurive të paluajtshme: 🧰 Noteri duhet…

Më shumë

Dizajni Nordik në mobilimin e banesave është jashtëzakonisht konfort, relaksues dhe i pëlqyeshëm në gjithë botën.

      #DES&Ju Dizajni Nordik në mobilimin e banesave është jashtëzakonisht konfort, relaksues dhe i pëlqyeshëm në gjithë botën.…

Më shumë