fbpx

DES Real Estate is the partner you need in the field of real estate mediation.

Icon

Acquisition of Real Estates

Buying a home is probably the biggest purchase you'll ever make in your life. The process of buying a home is very exciting but challenging and full of surprises. DES Real Estate offers you professional advice to make the right choice during this process.

Sale of Real Estates

Timing is everything when selling your home. DES Real Estate offers the right network and technology through which your home can be sold in a short time with efficiency.

About Us

DES Real Estate is a franchise business organized by several companies in 4 Balkan countries, Albania, Kosovo, Montenegro and Northern Macedonia.

Blog

Projektet e rimodelimit që rritin vlerën në shitje të shtëpisë

Projektet e rimodelimi që rritin vlerën në shitje të shtëpisë  1. Kuzhina  Kuzhina është shumë ndikuese në vlerën e shitjes.…

Read more

DES Sarandë ju mirëpret!

Previous Next 🎉Sapo u hap zyra e re DES Real Estate në Sarandë! 📍Vizitoni zyrën tek Rruga “Onhezmi”, përballë FI…

Read more

Panairi Ndërkombëtar i Pasurive të Patundshme në Helsinki!

Previous Next Nga Panairi ndërkombëtar i Pasurive të patundshme në shitje në Helsinki, Finlandë.👀 Stenda e DES Real Estate tërhoqi…

Read more

Pse zgjidhni agjentët e pronave DES për shitje-blerje të pronës suaj?

Pse zgjidhni agjentët e pronave DES për shitje-blerje të pronës suaj?  1. Agjentët DES e trajtojnë çdo takim me klientët…

Read more

Mbiçmimi për shtëpi në shitje!

Nëse keni nxjerrë një shtëpi në shitje dhe po mendoni që të vendosni një çmim shitje më të lartë nga…

Read more

5 Aftësi të domosdoshme për një agjent të zotë pronash!

Tregu i pasurive të paluajtshme është konkurrues. Si agjent, ju jeni përballë profesionistëve të tjerë të panumërt, të cilët po…

Read more