fbpx

Kadastra, 470 qytetarët që duhet të tërheqin lejet e legalizimit!

Agjencia e Kadastrës/ Emrat e qytetarëve që duhet të tërheqin faturën e ndikimit në infrastrukturë. Pas pagesës emetohet leja e legalizimit dhe tapia. Pronarët  në Kavajë, Lushnjë, Pogradec dhe zona të stimuluara. Kadastra, 470 qytetarët që duhet të tërheqin lejet e legalizimit. Agjencia Shtetërore e Kadastrës publikon listën me 470 pronarë që kanë ndërtuar pa […]

Lexo më shumë

Publikohen emrat e rinj të pronarëve që do të marrin 210 milionë lekë shpërblim për tokat e zëna nga ndërtimet informale. Fondi ndahet për 800 subjekte në 10 qarqe!

Kompensimi për tokat e zëna, ndryshon formula, 1.7 mln euro pronarëve. Vendimi/ Publikohen emrat e rinj të pronarëve që do të marrin 210 milionë lekë shpërblim për tokat e zëna nga ndërtimet informale. Fondi ndahet për 800 subjekte në 10 qarqe. Këshilli i Ministrave ka miratuar dje kalimin e të drejtës së pronësisë në favor […]

Lexo më shumë

Agjencia Shtetërore e Kadastrës publikon listën me 470 pronarë të qarkut të Elbasanit!

Agjencia Shtetërore e Kadastrës publikon listën me 470 pronarë të qarkut të Elbasanit, që kanë ndërtuar pa leje dhe nuk kanë shlyer ende faturën për truallin. Ndërtimet kanë kaluar procesin e legalizimit, por për të marrë tapinë për shtëpitë duhet të paguajnë faturën për parcelën ndërtimore.Të gjithë qytetarët të tërheqin pranë zyrës rajonale të Kadastrës […]

Lexo më shumë