fbpx

Cilët janë pronarët që do të kompensohen?

Agjencia e Trajtimit të Pronave ( ATP) zbardh hartën me katalogun e objekteve shtetërore që do përdoren për kompensimin e pronarëve. Janë 175 pronarë trojesh që do të kompensohen me ligjin e ri dhe pronarët që kanë prioritet për kompensim fizik në pronat e lira në 12 qarqe të vendit. ATP ka publikuar listën e […]

Lexo më shumë

Çertifikatat e pronësisë!

Janë 970 pronarë në Elbasan, Librazhd, Gramsh, Peqin, Belsh, Cërrik dhe Përrenjas, të cilët tashmë kanë gati certifikatat e pronësisë për shtëpitë e tyre. Zyra Vendore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Elbasan publikon listën me emrat që kanë përfituar lejen e legalizimit dhe që duhet t’i drejtohen Hipotekës së rrethit për të aplikuar për […]

Lexo më shumë

Tokat Bujqësore!

Ministria e Bujqësisë vitet e fundit ka dhënë me qira mbi 1300 ha tokë bujqësore në zonat më pjellore të vendit. Tokat ndodhen në zonat më prodhimtare bujqësore të Shqipërisë si, Krutja,Pogradec, Fier, në Komunën Buçimas, Qarku i Korçës, në fshatin Zhamë, Komuna Dushk, rrethi i Lushnjës, fshati Gjazë, Komuna Krutje, rrethi Lushnjë. Ministria e […]

Lexo më shumë

Kush janë 3 Rezidencat më të shtrenjta në botë?

🔮 Buckingham Palace pronë e Mbretëreshës së UK. Në fakt është pronë e familjes mbretërore angleze dhe ka: 775 dhoma, 92 zyra, 78 banjo dhe kushton 1 miliardë$. 🔮 Shtëpia e njeriut më të pasur të Indisë Mukesh Ambani. Rezidenca eshtë 27 kate në Antilia on Mumbai, në kodrën Kumballa. Çdo kat është dyfish i katit normal, […]

Lexo më shumë