fbpx

Lumi Vjosa në Shqipëri është një nga lumenjtë e fundit të egër të Europës, sepse pothuajse të gjitha degët e tij rrjedhin të pandërprera dhe të paprekura, duke krijuar një rrjet lumor të gjallë si diçka që nuk haset më.

#A e dini se… Lumi Vjosa në Shqipëri është një nga lumenjtë e fundit të egër të Europës, sepse pothuajse të gjitha degët e tij rrjedhin të pandërprera dhe të paprekura, duke krijuar një rrjet lumor të gjallë si diçka që nuk haset më. Gjatësia e lumit në Shqipëri është 192 km. Vjosa lag 4552km2 […]

Lexo më shumë

Janë 300 pensionistë italianë që kanë ardhur të kalojnë moshën e pensionit në Durrës për arsye të kostos më të lirë të jetesës.

#A e dini se… Janë 300 pensionistë italianë që kanë ardhur të kalojnë moshën e pensionit në Durrës për arsye të kostos më të lirë të jetesës. Në fillim të 2020, shtetasve të huaj u është hequr tatimi mbi të ardhurat nga pensionet apo shpërblimet, duke shmangur kështu tatimin e dyfishtë. Shqipëria me këtë ligj […]

Lexo më shumë