fbpx
Keni menduar për një shtëpi prej druri

Keni menduar për një shtëpi prej druri?

Keni menduar për një shtëpi prej druri? Ato janë një mundësi e mirë, sidomos për shtëpitë e pushimit në zona malore. – Druri ndryshon nga materialet e tjera të ndërtimit me forcën dhe karakteristikat e përsosura. – Shtëpia prej druri mund të shërbejë për 100-150 vjet, nëse trajtohet me teknologjinë e duhur. – Teknologjitë e […]

Lexo më shumë
Shqipëria besohet të ketë rreth 2000 agjentë pronash. Sasia më e madhe e agjentëve ndodhen ne Tiranë, në rrethe ka pak.

A e dini se? Shqipëria besohet të ketë rreth 2000 agjentë pronash.

A e dini se…Janë rreth 4-6 milionë agjentë pronash profesionistë në botë, por besohet të jenë shumë më tepër. 🧩Tregjet më të mëdha të pronave të paluajtshme dhe kanë numur agjentësh si më poshtë: 👉Shtetet e Bashkuara 2 milionë 👉Kina 500.000 👉Brazili 300.000 👉Evropa 250.000 👉Kanada 100.000 👉Australi 65.000 🧩 Shqipëria besohet të ketë rreth […]

Lexo më shumë
A e rrit vlerën e shtëpisë rinovimi i saj?

A e rrit vlerën e shtëpisë rinovimi i saj?

#DES&Prona A e rrit vlerën e shtëpisë rinovimi i saj? Gjeni se cilat ndërhyrje shtojnë më shumë vlerë në rishitjejen e shtëpisë se sa të tjerat. Kuzhina. Njerëzit pëlqejnë të shohin komoditete dhe stil modern në kuzhinë, sidomos në shtëpitë e vjetra. Rimodelimi i banjos/ve. Modernizimi i stilit dhe largimi i pajisjeve të vjetra. Përmirësime […]

Lexo më shumë