Keni menduar për një shtëpi prej druri

Keni menduar për një shtëpi prej druri?

Keni menduar për një shtëpi prej druri?

Ato janë një mundësi e mirë, sidomos për shtëpitë e pushimit në zona malore.

– Druri ndryshon nga materialet e tjera të ndërtimit me forcën dhe karakteristikat e përsosura.
– Shtëpia prej druri mund të shërbejë për 100-150 vjet, nëse trajtohet me teknologjinë e duhur.
– Teknologjitë e përparuara në prodhimin e drurit lejojnë të shmangin shumë procese negative: përdredhja, çarja, prishja,njolla.
– Tharja teknike e drurit lejon të merrni një material të fortë ndërtimi.

– Druri është materiali më ekologjik i ndërtimit.

– Druri është më i lirë se materialet e tjera të ndërtimit.
– Çmimi për drurin vazhdon të jetë mjaft i mirë.
– Prishja, shiu, dëbora nuk e kërcënojnë një shtëpi prej druri nëse ajo është e mbuluar me fungicide (mjetet, të cilat mbrojnë drurin prej shkatërrimit nga kërpudhat).
– Kujdes: Është shumë e rëndësishme se ku e blini: Kompania që e prodhon duhet të jetë serioze, me vite pune ne treg dhe me aftësi pë përpunimin e drurit me të gjitha përgatitjet e nevojshme për ndërtim shtëpie.
– Në Shqipëri ju mund të vendosni një shtëpi druri edhe në tokë bujqësore, ku nuk lejohet ndërtim tjetër.

www.desrealestate.al

Share në mediat sociale
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter