Çfarë është egzaktësisht “shërbimi me doreza të bardha”?

Ky shërbim përdoret nga kompanitë që menaxhojnë transferimin e shtëpisë, zyrës etj. dhe shkon përtej pritshmërive standarte të transferimit. Ky shërbim nënkupton: kujdesin e veçantë paraprak, paketimin e duhur, transportimin lokalisht ose larg si dhe vendosjen e objekteve të transferuara në shtëpinë apo zyrën e re. Punonjësit e kompanisë që kryejnë këtë shërbim nuk veshin […]

Lexo më shumë

Grant Cardone

Ndër personat më ndikues në industrinë e Real Estate në USA është Grant Cardone. Ekspert ndërkombëtar për shitjet, autor bestseller i New York Times, drejtues i programit radiofonik “Zona Cardone”, autor i 7 librave, ai ndihmon njerëzit se si të gjejnë punë dhe se si të fitojnë para e të përmirësojnë performancën në biznes. Grant […]

Lexo më shumë

Ryan Serhant

Ndër 10 personat më ndikues të industrisë së Real Estate është Ryan Serhant, brokeri nr.1 i real estate në New York dhe nr. 6 në USA, sipas Wall Street Journal. Yll i tv Show “ Listimi milion dollarësh në New York”, kontributor në 20/20, në emisionin Today show etj. Shkruan në rubrikën e tij në […]

Lexo më shumë

Kush janë njerëzit më ndikues sot në industrinë gjigande të pronave të paluajtshme në USA?

Do jua prezatojmë një nga një ata, duke filluar me Barbara Corcoran. Ka punuar për shumë vite me real estate dhe sot ka investuar në 22 kompani. Jashtëzakonisht punëtore, e vertetë dhe e hapur, ajo ka fituar reputacionin se është në majën e njerëzve ndikues për industrinë e pronave si dhe investitore në USA.  Autore […]

Lexo më shumë