#DES&Ju, Jeni qiramarrës? Cilat janë çështjet që merrni në shqyrtim përpara se të kërkoni?

#DES&Ju,
Jeni qiramarrës? Cilat janë çështjet që merrni në shqyrtim përpara se të kërkoni?
👉 Çfarë buxheti mund të përballoni?
👉 Sa kohë planifikoni të qëndroni në
shtëpi?
👉 Doni stabilitet apo fleksibilitet?
👉 Ju do merreni me riparimet dhe mirëmbajtjen e shtëpisë?
👉 Cilat janë
qëllimet tuaja financiare, karriere dhe familjare?
Drejtojuni zyrave DES, kontaktoni me Agjentin e DES në mënyrë që
t’ju japi zgjidhjen sipas rrethanave dhe mundësive që keni.
DES ka agjentët më të mirë, jo vetëm se mirëpresin kërkesat tuaja, por ju ofrojnë zgjidhjen optimale në kohë rekord!
Efikasiteti, konsiderimi i çdo detaji të rëndësishëm për Ju dhe plotësimi fiks i nevojave tuaja janë fokusi dhe qëllimi i vetëm i Agjentëve DES!
#DESAgjenciPronash
#AgjentëtDES #Shes-Blej #MarrJapMeQira #MenaxhimProne
#Qiramarrës #DESTirane #DESElbasan #DESKorçe #DESVlore #DESFier #DESLushnje #DESShkoder #DESHimare
#KërkoShtëpinëEËndrrave
www.desrealestate.al

Share në mediat sociale
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter