Doni të blini apo shisni shtëpi në Elbasan? Jepni apo merrni shtëpi me qira?

Doni të blini apo shisni shtëpi në Elbasan? Jepni apo merrni shtëpi me qira?

Irta & Sonila janë agjentet më të mira në qytet. 👭Ato punojnë në zyrën DES Elbasan.

Banorët janë shumë të kënaqur nga puna e tyre. Përkushtimi, respekti për klientin, studimi i kërkesës së tij, gjetja e shtëpisë së duhur dhe ndihmesa në çdo hap.👍
Irta dhe Sonila janë vajza të edukuara, të zonjat, kompetente, shumë punëtore. Ato punojnë me inteligjencë, korrektese e dëshirë të madhe për Kompaninë DES.

Ne jemi shumë krenarë për Sonilën dhe Irtën.😁