Doni të shisni apo blini shtëpi?

#DES&Shtëpia
Doni të shisni apo blini shtëpi? Transaksioni i shitjes dhe blerjes së shtëpisë është i vështirë dhe duhet bërë me kujdes dhe profesionalizëm:
📞 Telefononi DES Real Estate
🕵️‍♂️👩‍⚕️Bëni takim në zyrën më të afërt DES
🆘 Kosultoni çmimin, afatin, shancet dhe mundësitë e tregut, buxhetin dhe afatin
🌝 Qartësoni çdo kërkesë, nevojë, interes, vendoshje, preferencë, dëshirë
🏡👨‍🦰Kërkoni agjentin të vizitojë e fotografojë shtëpinë( kur shisni)
🏡🙏Rregulloje e pastroje shtëpinë për fotografitë dhe për cdo vizitor- blerës
👉👩‍🏫Merrni këshillim nga ekspertët juridik të DES për hapat që duhet të ndiqni
👎Mos nxitoni për shitjen apo blerjen! Jepini kohë vetes dhe DES për të marrë maksimumin!