Doni të shisni apo jepni me qira shtëpinë, dyqanin, magazinën apo tokën?

Agjencitë DES kudo vazhdojnë të jenë të lidhur me ju falë shërbimeve në distancë:
📞 Një telefonatë me agjentët DES se çfarë doni të bëni me pronën tuaj!
⌚️ Një vizitë të pronës suaj me video konferencë ose me foto!
📱Një vlerësim të pronës suaj nga një vlerësues përmes telefonit!
Shqyrtimi i çdo oferte me agjentët DES!
🎥 Lidhje me skype me agjentin dhe manaxherin e zyrës!
Email:info@desrealestate.al
Mob&whatsup: 0694035476
Skype: brixhidakokedhima@gmail.com