Jeni Ish-Pronar?

Ligji i ri për pronat u lë 60 ditë afat pronarëve të plotësojnë dosjen për kompensim. Në rast se shkelet ky afat, humbisni të drejtën e kompensimit. Ky afat nuk mund të zgjatet dhe as të rivendoset në afat nga gjykata apo ndonjë organ tjetër administrativ. Agjencia e Trajtimit të Pronave, brenda 30 ditëve nga hyrja në fuqi e ligjit të ri do të përgatisë formularin- tip, të cilin duhet ta plotësojnë ish-pronarët. Në ligjin e ri janë parashikuar afatet e vlerësimit të vendimeve, regjistrimi i vendimeve, mënyra, afatet dhe procedura për pagesat e pronarëve.
#DESRealEstate
#AgjenciPronash
#DESEkspert
#Shtëpi #Apartamente
#TokaBujqësore
#Toketruall #ShesBlej
#MarrJapMeQira
#Pronarët #DESTiranëBllok
#DESHimarë #DESFier #DESKorçe #DESElbasan
#DESLushnjë
#DESLungomareVlorë

Share në mediat sociale
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter