Shtëpia juaj nuk është vetëm një vend për të ngrënë dhe fjetur, por është “fortesa” juaj🏰!

#DES&Ju, Shtëpia juaj nuk është vetëm një vend për të ngrënë dhe fjetur, por është “fortesa” juaj🏰! Si e tillë, ajo duhet të ofrojë mjedis të shëndetshëm😊.
Çfarë e bën një mjedis të shëndetshëm?
🏮 Siguria
Sa më e sigurt të jetë një shtëpi, aq më e sigurt është të jetosh në të💪. Instalimi i bravave🔐me cilësi të lartë, instalimi i sistemit të sigurisë🛎, rrethim i sigurtë, ballkoni e dritare🚪🚧 të sigurta janë ato që duhen!
🏮 Pastërtia
Sa më e pastër shtëpia, aq më e rehatshme është ajo🎏.
Për këtë duhet të angazhoheni në një numër përgjegjësish që janë të kuptueshme🚰🧹🧺.
Kujdes: Rrëmuja 😝jo vetëm që ka efekte psikologjike negative, por ndihmon insektet!
🏮Thatësia
Pak gjëra e shkatërrojnë një shtëpi në mënyrën që e bën lagështia💦. Lagështia dëmton shtëpitë në mënyrë diskrete, duke depërtuar nëpër çarje të vogla dhe mund të çojë në përkeqësimin strukturor, erë të keqe dhe rritje të mykut.
🏮 Jetesa e sigurtë
Nëse shtëpia është e pasigurt🥺, nuk është aspak një shtëpi!
Siguroheni që dyshemetë nuk janë të rrëshqitshme, banjat kur lagen gjithashtu, vendosni detektorë tymi🌪🔥 për zjarr të mundshëm, prizat🔌, çelsat elektrikë të jenë të rregullt, gazi që përdorni në kuzhinë duhet të ketë bombol dhe paisje me cilësi etj.
🏮 Efikasiteti i energjisë
Efikasiteti i energjisë është një nga elementët kryesorë të një shtëpije të shëndetshme dhe për këtë jepini përparësi izolimit.
Mendoni dhe investoni seriozisht në ngrohjen🌞për dimrin dhe ftohjen❄️ për verën!
🏮 Mirëmbajtja
Shtëpitë përkeqësohen me kalimin e kohës! Kur ne i mirëmbajmë ato, ne mund të sigurojmë jetëgjatësinë e saj dhe të mobiljeve e paisjeve🛋🛌.
Mirëmbajtja përfshin gjithçka.
Sa më shumë dashuri të tregoni ndaj shtëpisë tuaj, aq më mirë do të jetoni!
🏮 Ajrosja e duhur
Ajrosja, 🌬✨jo vetëm që ndihmon në optimizimin e cilësisë së ajrit, por gjithashtu ndihmon në largimin e mykut dhe ajrit të ndotur e të rënduar!
🏮 Mungesa e ndotësve
Sa më pak ndotës të ketë shtëpia juaj, aq më e sigurt është ajo për shëndetin tuaj😊!
👉Ndotësit për të cilat duhet të kujdeseni: boja e plumbit, asbesti dhe radonin. Ekspozimi ndaj këtyre ndotësve për një kohë të gjatë mund të çojë në probleme serioze shëndetësore.
👉Kujdes nga ndotësit në ujin tuaj: Këto përfshijnë bakteret koliforme e deri tek arseniku.
Një filtër uji do të ndihmojë në krijimin e ujit të pastër 💧për konsum në shtëpi: për pirje, gatim, dush, larje duarsh fytyre etj.
#DESRealEstate #AgjenciPronash
#Shtepia #Home #Shendeti #
#Mjedisi #Siguria #Mirmbajtja
#ShtepiESigurt # Pastertia
#JetoBukur #ShesBlejShtepi
#MarrJapMeQira
#MenaxhimProne