fbpx

Veprimet juridike që duhen ndjekur kur dhuroni një pronë!

Nëse jeni pronar i një sendi të paluajtshëm, si truall, banesë apo i një ndërtese tjetër dhe dëshironi ta dhuroni atë tek një njeri i shtrenjtë për ju, ky veprim juridik duhet të kryhet sipas disa kushteve të caktuara. Kontrata e dhurimit do të bëhet me akt noterial dhe brenda tridhjetë ditëve nga nënshkrimi, duhet […]

Lexo më shumë

Disa rregulla që duhet të ndiqni në banesën tuaj!

Sipas Feng Shui, ka disa rregulla të thjeshta që duhet të ndiqni, që energjia të rrjedhë në banesën tuaj. 🏮 Dyert dhe dritaret nuk duhet të jenë të bllokuara. Energjia duhet të rrjedhë, pa hasur pengesa në shtëpi, siç janë zhvendosja e objekteve, kutive dhe mobiljeve. 🏮 Dhomat duhet të jenë të rregullta( gjërat nëpër vende). 🏮 Shtëpia […]

Lexo më shumë

Kreativiteti në dizajnimin e shtëpive është shije për këdo!

🏚 🇵🇹 Shtëpia e Gurit”, Portugali Shtëpia e gurit në Portugali është pronë private dhe e rrethuar. Sigurisht që kjo shtëpi na rikujton kohën kur njerëzit kanë jetuar në shpella. Nuk është e qartë se kush jeton aty, por një gjë është e sigurt: shtëpia ka vëmendjen e të gjithëve! 🏚🇲🇽 Shtëpia “Nautilus”, Meksikë Si një vepër e […]

Lexo më shumë

Çmimet e referencës, Durrësi

Durrësi ka nje sasi të mirë apartamentesh në shitje. Kërkesat më të mëdha janë për sipërfaqe të vogla, apartamente 1+1. Kërkesa ka për të investuar, për të hapur një biznes, duke blerë troje apo objekte me vlerë. Emigrantët, çiftet e reja dhe të huajt janë blerësit më të mëdhenj. Çmimet e apartamenteve me qira në […]

Lexo më shumë